Søg i denne blog

onsdag den 28. marts 2012

Dagens Dejlige

Til dem der er i tvivl: Jeg spiser meget. Mit nye faste punkt på bloggen tager udgangspunkt i min store appetit og hedder:
Dagens Dejlige

Her kan du følge med i hvad jeg spiser, hvor jeg spiser og måske med hvem hvem jeg spiser?
 Der er intet der er for pinligt eller smart - for jeg spiser nemlig det hele.

I dag har jeg spist frokost på Brdr. Prices restaurant - og netop derfra kommer Dagens Dejlige Reuben Sandwich, som i brødrenes version er med sprængt oksebryst. og naturligvis sauerkraut.
Hep siger jeg bare - og tager mig en lille en på øjet.

Reuben Sandwich hos Brødrende Price

Følg med og se hvad der ryger indenbords i morgen :-) 
Jeg tager dog forbehold for, at der er dage der er så travle, at Dagens Dejlige ikke når at blive dokumenteret.......

Håber at du vil spise med.

Kh L

Søde kartofler med chilisauce


Top-syndige, sprøde kartofler. Spis dem som snack, som forret eller som et del af et stort måltid med masser af småretter.
Den hjemmelavede chilisauce kan holde sig i et par uger i køleskabet. Lav gerne ekstra og brug den til forårsruller, risretter, nudelsalater eller i en burger måske?

Opskriften er til 2 personer som snack eller forret.


CHILISAUCE:
1 rød chili, hakket
1 dl sukker
1 dl risvineddike
SPRØDE KARTOFLER:
2-3 søde kartofler
1 æg, pisket
2-3 dl rasp, helst panko
olie til stegning
plukket koriander
lidt salat
kom chili, sukker og eddike i en kasserolle og lad det lige koge op, til sukkeret er smeltet. Køl det dippen helt af.
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Vend dem i æg og rasp og steg dem ved svag varme i olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemtilberedte. Det tager et par minutter eller 4 i alt.
Servér kartoflerne varme med salat og sød chilisauce.

Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Line Falck