Søg i denne blog

søndag den 27. maj 2012

Hibiscus lemonade

Dagens Dejlige er noget af det nemmeste, smukkeste og mest læskende.
Hibiscus er en eksotisk blomst, der fås tørret i helsekosten. Den har en syrlig, frisk smag og en helt fantastisk farve.


Opskriften giver 1 liter lemonade.







1 spsk. Tørret hibiscus
1 liter kogende vand
2-3 spsk. Agavesirup, eller efter smag
Isterninger
Kom hibiscus i en skål, hæld kogende vand over.
Lad det trække i 5 minutters tid, sigt og smag til med agave.
Køl lemonaden helt af og server med isterninger.

Opskrift & foto: Louisa Lorang

3 kommentarer:

  1. Det lyder sørme skønt!

    SvarSlet
  2. Må da have en pose tørret hibiscus med næste gang jeg er i helsekost butikken!
    Så fiiin, og lyder dejligt med en let syrlig smag.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg drikker det i litervis :-) Håber ikke at du bliver skuffet.

      Kh L

      Slet