Jeg er virkelig glad for "rigtig" mad om morgenen (læs: jeg spiser gerne lasagne, kålsalat, misosuppe, andesteg eller hvad køleskabe nu byder på). Men denne morgenmad, er vist simple nok til, at alle vil spise med?
Opskriften er til 2 personer
½
agurk
lidt
citronsaft
lidt olivenolie
lidt
salt
ENDVIDERE
4
æg
2
spsk. iskoldt vand
lidt
salt
1
tsk. smør
100
g røget laks i skiver
1
bundt purløg, fint hakket
TILBEHØR
ristet
rugbrød
Skær agurken i super tynde skiver, evt. på et mandolinjern. Vend den med
citron, olivenolie og samt og lad den trække mens du laver resten.
Pisk
æg, vand og salt og steg æggene i en smule smør, til de er gennemtilberedte,
men ikke tørre.
Anret
æggene med laks, agurk, purløg og servér med ristet rugbrød til.