Søg i denne blog

lørdag den 5. februar 2011

Kylling enchiladas de luxe

Syndig, snasket og bedre end lørdagskylling.....


Opskriften er til 2 - måske 3 




2 kyllingebryster i strimler
lidt olie til stegning
2 løg i både
salt2 tsk. knust spidskommen
1 tsk. stødt koriander
½-1 tsk. cayennepeber (eller efter smag)
1-2 spsk. limesaft
1 grøn peberfrugter i strimler
ENDVIDERE:
6 små tortillaer
100 g revet cheddarost
150 g cremefraiche 18 %
½ dl sorte oliven, hakkede
2 avokadoer i terninger
2 tomater i terninger
2 håndfulde plukket koriander
TILBEHØR:
limebåde
tabasco
Rist kyllingen i lidt olie på en stor, varm pande. Kom løg ved, og lad dem blive klare. Tilsæt salt, spidskommen, stødt koriander, cayenne og lime. Lad det lige varme, tilsæt peberfrugt, og steg i yderligere 1-2 minutter.
Fordel fyldet på de 6 tortillaer, rul dem sammen, og læg dem tæt i et ovnfast fad. Top med revet ost, og gratinér dem i ovnen ved 200° i 6-8 minutter, eller til osten er smeltet.
Anret de varme enchilladas toppet med cremefraiche, oliven, avokado, tomat og koriander. Giv lime og tabasco til.

Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann