Søg i denne blog

søndag den 9. januar 2011

Chokolademuffins

Uhmmmm.......
Med både hvid og mørk chokolade. Så bliver man sgu glad. 

Spis dem gerne lune, så chokoladen er blød og dejlig. 

Opskriften giver 16-18 styk.



4½ dl mel
1 dl kakaopulver
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
200 g smør
3 dl sukker
2 æg
2 dl sødmælk
150 g hvid chokolade, hakket
100 g mørk chokolade, 70 %, hakket
100 g valnødder, groft hakkede
smør eller olie til formen.
Bland med, kakao, bagepulver og salt i en skål. Smelt smørret over svag varme, tag det af varmen og pisk sukker og æg luftigt. Rør smør og mælk i æggemassen og sigt til sidst melblandingen i. Vend det hele med hakket chokolade og valnødder.
Kom massen i smurte muffinforme og bag dem ved 180 grader i 17-20 minutter, til de er gennembagte. Servér gerne lune.

Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann