Søg i denne blog

fredag den 5. november 2010

Østers med pico de gallo

Pico de gallo er en frisk hotsauce der passer perfekt til østers. Servér den evt. ved siden af, så dine eventuelle gæster selv kan justerer.

Opskriften her passer til mellem 1-2 eller 4 personer. Alt efter hvor stor en østers fan du er.





2 spsk. limesaft
1 tsk. sukker
2 tomater
1 lille salatløg
1 grøn chili (med eller uden kerner)
1 lille bundt koriander
salt
ENDVIDERE
16 østers
salt eller knust is (Vælg is hvis de ikke bliver spist med det samme)
limebåde
Rør limesaft med sukker til sukkeret er opløst. Skær tomaterne i kvarte og fjern kernerne. Skær tomatkødet i små bitte terninger. Hak løg, chili og koriander fint og bland det med tomater og limesaft. Smag til med salt.
Åbn østersene med en østerskniv. Anret dem på et stort fad med knust is og kom en smule pico de gallo på hver østers. Servér straks med limebåde til.

Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann