Søg i denne blog

onsdag den 6. oktober 2010

Syndig snitsel

Top klassiker med ny frakke.....ÆÆÆÆÆÆÆÆLSKER snitsel. Og kan du få fingrene i den japanske pankorasp, bliver oplevelsen helt i top.....


Opskriften er til 2 personer.




saft og skal af 1 økologisk citron
100 g flydende honning
2 spsk. hvidvinseddike
2 store bananskalotteløg i skiver
ENDVIDERE:
2 skinkesnitsler
salt og peber
1 dl hvedemel
1 æg, pisket
2 dl groft rasp (gerne panko)
olie til stegning
høvlet peberrod
kapersbær
TILBEHØR:
100 g rucola (vendt med en smule af de syltede løg)
400 g ristede kartofler
Skræl det yderste gule af citronen med en tyndskræller eller en kartoffelskræller, og skær skrællen i tynde strimler. Kom citronskal, citronsaft, honning, eddike og løg i en kasserolle, og lad det simre uden låg i 10-15 minutter. Lad løgene køle i lagen.
Krydr snitslerne med salt og peber, og vend dem i mel og derefter æg og rasp. Steg dem i olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte.
Anret snitslerne med syltede løg, kapersbær og peberrod. Servér straks med rucolasalat og ristede kartofler til.


Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann